UUSI ILME JOKA PÄIVÄ

Prestige – Sinun lasisi

Astu ulos aurinkoon tai parrasvaloihin Prestigen kanssa! Valinta on sinun. Kaikesta huolimatta tiedät, että lasit ovat keskipisteenä. Prestige on Ruotsin menestysaurinkolasimerkki, ja lisäksi se myy erittäin hyvin kaikissa Pohjoismaissa. Prestigen lanseeraamisesta vuodesta 1987 lähtien, tuotemerkki on ottanut suuren markkinaosuuden ja hankkinut vahvan aseman Skandinavian markkinoilla. Tietoisuus on korkea sekä merkin identiteetti ja imago ovat vahvoja.

Presitge on yhtä ihmisten kanssa! Prestige tavoittelee tyylitietoisia ihmisiä, jotka arvostavat tyyliä ja designia. Prestigen kanssa sinulla on mahdollisuus uuteen ilmeeseen joka päivä. Tämän ovat monet ihmiset ymmärtäneet, ja he ostavat vuosittain aurinkolaseja Prestigen laajasta valikoimasta. Joka vuosi lanseeraamme uuden malliston aurinkolaseja, jotka ovat yhdenmukaisia pitkän ja lyhyen aikavälin trendien kanssa koskien väriä, muotoa ja tyyliä. Prestige edustaa viimeistä aurinkolasimuotia ja saa usein huomiota muotitoimittajilta sekä bloggaajilta, jotka käyttävät Prestigeä viitatessaan nykyiseen ja tulevaan aurinkolasimuotiin.

Prestige tarjoaa myös täyden malliston lukulaseja sekä määrätyillä vahvuuksilla että ilman vahvuuksia. Lasit edustavat huippumuotia ja sopivat kaikenikäisille sekä miehille että naisille.

Prestigeä myydään urheiluliikkeissä, tavarataloissa, laivoilla ja lentokentillä kaikkialla Skandinaviassa. 

FASHION

Muoin viimeiset virtaukset löytyvät Prestige Fashion malleista

LUE LISÄÄ

SPORT

Sporttisen tyylikäs mallisto urheileville ja liikkuville ihmisille

LUE LISÄÄ

LUKULASIT

Prestigen tyylikäs ja korkealaatuinen lukulasimallisto

LUE LISÄÄ

LUKULASIT APTEEKIT

Apteekkien oma Prestigen lukulasi mallisto - saatavilla Medifon Oy:n kautta

LUE LISÄÄ

Haluatko tietää enemmän Future?

Arto Teperi

Arto Teperi

Myynti

+358503010694

arto.teperi@futurefinland.fi
Näytä kaikki kontaktit