TYYLIKÄS MILLOIN VAIN

Granite

Granite Eyewear on Futuren toiseksi vanhin tuotemerkki, ja se koostuu sekä aurinko- että lukulaseista. Granite on markkinoille tulostaan vuodesta 2002 asti kasvanut ja tullut arvostetuksi merkiksi aurinkolasimarkkinoilla.

Granite aurinkolasit ovat rinnakkainen tuotemerkki Prestigelle. Graniten kohderyhmänä ovat merkkitietoiset ihmiset, jotka ostavat aurinkolaseja spontaanimmin. Merkki on kattavalla mallistollaan ja saatavuudellaan tullut hyvin suosituksi suuren yleisön keskuudessa. Aurinkolasit ovat hyvin suosittuja ja niitä nähdään kaiken ikäisillä niin tytöillä kuin pojillakin.  Löydät aina parin aurinkolaseja Graniten mallistosta, jotka sopivat kasvoihisi ja tyyliisi. 

Granite lukulasit koostuvat trendikkäästä mallistosta lukulaseja eri vahvuuksilla. Lukulasit tarjoavat hyvän laadun ja kohtuullisen hinnan niille, jotka haluavat nähdä vähän paremmin lukiessaan tai niille, jotka haluavat vain käyttää laseja asusteena.

Granite Eyewearia myydään urheiluliikkeissä, huoltoasemilla ja jälleenmyyntiliikkeissä Ruotsissa. Grenitea myydään myös useissa Euroopan maissa muun muassa kauppakeskuksissa, laivoissa ja tax-free-myymälöissä.

TRENDI

Merkittävimmät ikonit aurinkolasien historiasta!

LUE LISÄÄ

KLASSIKKO

Klassikkokehykset, kun haluat yksinkertaiset aurinkolasit kaikkiin tilanteisiin.

LUE LISÄÄ

URHEILU

Ergonomiset ja tyylikkäät kehykset urheilullisemmille ihmisille.

LUE LISÄÄ

LUKULASIT

Lukulasit erilaisilla suurentavilla vahvuuksilla jokaisen silmille.

LUE LISÄÄ

Haluatko tietää enemmän Future?

Arto Teperi

Arto Teperi

Myynti

+358503010694

arto.teperi@futurefinland.fi
Tiia Autio

Tiia Autio

Myynti

+358505770458

tiia@futurefinland.fi
Näytä kaikki kontaktit