SAA KAIKEN NÄYTTÄMÄÄN HYVÄLTÄ

Bliz Polarized Sunwear

BLIZ Polarised Sunwear koostuu mallistosta polarisoituja aurinkolaseja erinomaisella optisella laadulla. BLIZ Polarised ei ainoastaan tarjoa laatua ja muotoilua vaan lisäksi erinomaisen toiminnan. Saat häikäisyvapaan näkökyvyn tehostetuilla kontrasteilla ja kirkkaudella.

Markkinat Ruotsissa ja Skandinaviassa ovat suuret polarisoiduille laseille, ja niillä on potentiaalia kasvaa yhä pidemmälle. Vakiintuneita tuotemerkkejä on ollut vasta muutamia, ja tietoisuus polarisoiduista aurinkolaseista ja siitä kuinka ne toimivat on yhä suhteellisen vähäistä.

Olemme ottaneet etulyöntiaseman markkinamahdollisuuksista laajentamalla tuotevalikoimaamme lisäksi polarisoiduilla aurinkolaseilla BLIZillä. Lanseeraamisesta lähtien vuodesta 2007 Bliz Polarized on onnistunut vakiinnuttamaan hyvän aseman markkinoilla, ja on nykyisin hyvin myyvä ja tunnettu tuotemerkki. Huippu-urheilijoita Skandinaviassa, jotka käyttävät Bliz Polarisedia ovat muun muassa Charlotte Kalla, Marcus Hellner ja Marit Bjørgen.

Tuotemerkki on edustettuna useissa maissa, ja se jatkaa kasvuaan globaalisti. BLIZ Polarized on pääasiassa myynnissä urheiluliikkeissä, mutta myös tavarataloissa ja tax-free-liikeissä.

Haluatko tietää enemmän Future?

Arto Teperi

Arto Teperi

Myynti

+358503010694

arto.teperi@futurefinland.fi
Näytä kaikki kontaktit