AKTIIVISIA LASEJA AKTIIVISILLE IHMISILLE

Bliz Active

Bliz Active on urheilullinen tuotemerkki Bliz perheessä. Bliz Activella, jota pääasiassa myydään urheiluliikkeissä, on erittäin hyvä ja positiivinen maine teknisissä urheilulaseissa, laskettelumaskeissa ja kypärissä. Merkki on perustamisestaan lähtien vuodesta 2007 kasvanut räjähdysmäisesti, ja se on hankkinut tärkeät markkinaosuudet pääasiassa Ruotsissa, mutta myös muualla Pohjoismaissa ja globaaleilla markkinoilla.

Bliz Active mallisto koostuu pääasiassa monille eri urheilulajeille ja kasvotyypeille sopivista teknisistä urheilulaseista. Useat mallit ovat sovellettavissa laajasti eri käyttöön, joten ne sopivat moniin urheilulajeihin, mikä tekee merkistä hyvin kiinnostavan ihmisille, jotka elävät terveellistä ja urheilullista elämää. Urheilulajit, joihin keskitymme vahvimmin ovat pääasiassa maastohiihto, pyöräily ja juoksu.

Bliz Active laskettelumaskit ovat merkin toiseksi suurin tuoteryhmä, ja se sisältää täyden malliston laskettelumaskeja jokaiselle, joka rakastaa lunta! Bliz tarjoaa laskettelumaskeja kaiken ikäisille ja erilaisille kasvoille keskittyen turvallisuuteen, mukavuuteen ja toimivuuteen.

Bliz Active Eyewear on ruotsalainen tuotemerkki, jonka juuret ja huomio ovat pohjoismaalaisessa perinnössä. Merkki ei ole ainutlaatuinen ainoastaan sen ruotsalaisen suunnittelun vuoksi, vaan se on ainutlaatuinen, koska monet mallit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ja toimivuudeltaan sellaisia, joita ei voi löytää muilta samankaltaisilta merkeiltä samassa hintaluokassa. Tämä tekee Bliz-merkistä uskomattoman kilpailukykyisen globaaleilla markkinoilla.

Bliz Active on alustaan vuodesta 2007 lähtien yleisesti tunnustettu huomattavasti mediassa, mikä on myös auttanut rakentamaan merkkiä siihen, mikä se on nykyisin. Bliz Active on muun muassa saavuttanut suuren menestyksen maastohiihdossa, ja suurinosa kokonaismenestyksestä nojaa tähän liiketoimintaan. Huippu supertähdet kuten Marit Bjørgen, Charlotte Kalla ja Kaisa Mäkäräinen ovat vain muutamia nimiä, jotka ovat tänä päivänä sitoutuneet Bliz Activeen. Ylpeänä käytämme useiden maiden maajoukkueiden logoja kuten Ruotsin, Norjan, Suomen, Venäjän, Viron, Italian, Kanadan ja Sveitsin. 

Mielenkiintoisia uusia tuotteita kehitetään ja tuodaan markkinoille taukoamatta samaan aikaan kun monet mielenkiintoiset huippu-urheilijat eri urheilulajien parista liittyvät Bliz-tiimiin. Merkillä on valtava potentiaali globaaleilla markkinoilla, ja toistaiseksi olemme vain nähneet alun tästä huikeasta merkistä.

 

 

Laskettelumaskit

Erinomaisella muotoilulla ja mukavuudella Bliz laskettelumaskit tarjoavat parhaan suojan kaikista vaativimmassa talviurheilulajissa

LUE LISÄÄ

Urheilulasit

Toimivuus ja monikäyttöisyys mihin tahansa ulkoilu toimintaan. Bliz tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn keskittyessäsi urheiluun

LUE LISÄÄ

Kypärät

Ensimmäisen luokan pään suojaus, kun sitä tarvitset. Luotettava ja mukava kaikkeen talviurheiluun

LUE LISÄÄ

Haluatko tietää enemmän Future?

Arto Teperi

Arto Teperi

Myynti

+358503010694

arto.teperi@futurefinland.fi
Näytä kaikki kontaktit